Barnen, BRIS och IT

08Apr09

Via nätkulturer kommer information om ett intressant seminarium i Stockholm:

BRIS bjuder in till ett gratis frukostseminarium kring lansering av rapporten “Barnen, BRIS och it 2009” – ett seminarium om ungas liv på nätet, om möjligheterna och farorna och om hur vuxna kan möta barn i en föränderlig virtuell värld.

Varmt välkommen den 29 april till Skandiasalen på Sveavägen 44 i Stockholm (Skandiahuset). Seminariet börjar klockan 09.00 och beräknas sluta klockan 10.30.

Inledning: Thomas Jonsland, IT-samordnare på BRIS Medverkande: Cecilia Löfberg, forskare vid pedagogiska institutionen, Stockholms universitet där hon är verksam inom forskningsområdet “Lärande i digitala miljöer” för barn och unga. Maria Soares Lindberg, ansvarig för Fryshusets verksamhet Nätvandrarna. Nätvandrarna finns online på olika sajter och svarar på ungas frågor om allt från relationer till mobbning Dessutom medverkar en ungdomspanel i samarbete med Medierådet. Seminariet är gratis men för att vi ska kunna beställa frukost måste anmälan göras till Jenny Ingårda, jenny.ingarda@bris.se eller 08-59 88 88 14.

Hittade ingen länk på BRIS om seminariet.



No Responses Yet to “Barnen, BRIS och IT”

  1. Leave a Comment

Leave a comment